ΠΑΡΕΛΘΟΝ

 

          Οι ρίζες της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  βρίσκονται στην δεκαετία του 50΄ και στον Ανδρέα Χατζή, έναν από τους πρώτους ορκωτούς λογιστές στην Πάτρα. Η τότε ατομική επιχείρηση γνώρισε μεγάλη πρόοδο αναλαμβάνοντας μεγάλες επιχειρήσεις της εποχής. Η εταιρεία έγινε γνωστή για τον επαγγελματισμό της και την εμπιστοσύνη της αγοράς. Στα μέσα της δεκαετίας του 70’ η επιχείρηση περνά στα χέρια του Δημήτριου Χατζή, λογιστή και φοροτεχνικό με μεγάλη πείρα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως η Pirelli Πάτρας και ΕΒΟΞΑ. Η εξαιρετική φήμη της επιχείρησης διευρύνεται, η οποία εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της Πάτρας.


 

ΠΑΡΟΝ

 

          Το 2007, γεννιέται η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ από τον Ανδρέα Αλέξανδρο Χατζή, έμπειρο Οικονομολόγο Λογιστή, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Af. Member off Α.Ι.Α. - Association of International Accountants, με κατανόηση για τις ανάγκες της εποχής. Αλλάζει όχι μόνο την μορφή της εταιρείας άλλα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

          Σήμερα το πελατολόγιο μας υποστηρίζεται με λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικές μελέτες, επιχειρηματικές συμβουλές και υποστήριξη σε κοινοτικά προγράμματα. Καθώς οι ανάγκες της αγοράς είναι συνεχώς εξελισσόμενες, το όραμα της εταιρείας προσανατολίζεται στην παροχή ολικών εταιρικών υπηρεσιών. Στο εύρος των υπηρεσιών μας προστίθεται Υπηρεσίες Εσωτερικού Έλεγχου & Διασφάλισης (Audit & Assurance), με την προσθήκη νέων μελών στο δυναμικό μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, ενώ ταυτόχρονα επεκτεινόμαστε και στην Αθήνα, τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο με νέα γραφεία.


 

ΜΕΛΛΟΝ

 

          Το όραμα της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών , σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, που καθιστά το παρεχόμενο προϊόν ανταγωνιστικό, ελκυστικό και πάνω από αλλά Δυναμικά Αποτελεσματικό.

          Στους άμεσους στόχους μας είναι η παρουσίαση της διαφορετικής αντίληψης στον τρόπο αντιμετώπισης της εργασίας και ο σύγχρονος επαγγελματικός χαρακτήρας που μας διακρίνει. Θέλουμε να περάσουμε την νέα φιλοσοφίας μας στο άμεσο εξωτερικό περιβάλλον και να χαράξουμε την πορεία μας παράλληλα με τον ανοδική πορεία των συνεργατών - πελατών.

          Θέλουμε οι πελάτες μας να κρατούν την εταιρεία τους επικεντρωμένη στο στόχο και την αποστολή τους. Να μπορούν να περιγράψουν τι κάνει η εταιρεία τους. Να περιγράψουν πως η εταιρεία τους κάνει ότι κάνει. Και γιατί η εταιρεία τους κάνει ότι κάνει. Θέλουμε να μπει σε πλήρη λειτουργιά η <<αποστολή>> της. Να είστε μαζί μας το παράδειγμα των επιτυχημένων επιχειρηματικών στόχων.